NEWS & CONCERTS: Oct -> Nov 2011

Zdrav Folks,

                 v prvom rade sa chcem podakovat vsetkym a najme spoluucinkujucim kapelam Forhenc (to si este vypijete :) a The Myne za poslednu skvelu spolocnu akciu. Vdaka kamarati, bolo super !
---
Presiel tyzden, dlha to doba, tak sme pre vas opat nieco pripravili a to koncert 4.11.2011 ,t.j. Piatok (zajtra-dnes)od 19:00 na mieste v Prahe kde sme este doteraz nehrali, a to v Klubovne Povaleč, kde ThE Paid opat zahra exkluzivne nazivo cely novo-nahraty album, spolu v sprievode dalsich dvoch zaujimavych hudobnych skupin StoolBete Noire.
Mozno si podaktori opat povedia, ze zas je toto info trochu z hurta, aj ked ciste z matematickeho hladiska je to tento krat o niekolko hodin skor ako naposledy, cize teoreticke zlepsenie s tendenciou gradacie minimalne. I napriek tomu má toto "zhurta pozvanie" niekolko podstatnych dovodov:
- len nedavno sme boli osloveni si zahrat na tomto mieste
- po poslednej pozvanke sme nechceli byt hned z hurta dotieravi 
- ALE HLAVNE , az do poslednej chvile sme sa rozhodovali ci tento koncert dame ,alebo nedame. Nakoniec som sa rozhodol ze vas nemozeme sklamat a dame ho s najvacsim moznym nasadenim, najme fyzickym. Ti co zajtra pridu, pochopia tieto nase hviezdne maniere.
Horsa nato !
--
S pozdravom a dobrou hudbou ostavaju
Sony a cele vase bandaléééro ThE Paid

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
27.10. 2011 (05:43)
V prvom rade vas zdravíme priatelia,

po dlhsom obdobi ticha, ktoreho dovodom bol hlavne dlhoocakavany porod nasho dalsieho albumu (druheho v poradi, s nazvom "City I live" , o ktorom viac sa mozete dozvediet v emaily nizssie, alebo na nasich strankachwww.bandzone.cz/thepaid ),  sa opat vynarame na svetlo sveta aby sme vas zivot minimalne spestrili minimalne hudbou. Ze kedy ?
Dnes :-) !!!  27.10. 2011 , od 19:00 uz po niekolky krat U Pristavu , naZbraslavi u Prahy, spolocne so starymi kamaradmi s kapelou Forhenc a este s jednou spolugarazovou kamaradskou kapelou Myne. Kedze uz zanedlho bude nas novy album aj v original CD forme, na aku ste zvyknuti, co si aj vazime , tak na tomto a kazdom dalsom nadchadzajucom koncerte zahrame vsetky nove skladby z noveho albumu podla ich originalneho poradia, ako kompenzaciu za trochu dlhsi proces vyroby cd. Navyse tu opat mame zrazu takmer November a dokonca 2011 , co nam pripomina ze ThE Paid su na svete uz styri roky, takze aj nato si zajtra mozeme pripit :)
Asi mate pocit ze je to trochu akoze narychlo, uprimne sa ospravedlnujem, ...nevydalo, aj ked som mal nato urcite niekedy skor cas. Na druhej strane mozno niekto, kto nahodou niekedy nedavno zo zvedavosti zabrazdil na nasu stranku a zahliadol tam tuto udalost , tak ten nebude az tak zaskoceny. Kazdopadne ste vsetci vitani a pozvani a sme radi :) Na zaver len pripomeniem, ze nizsie je par slov ohladom porodu uz spomenuteho nasho noveho albumu a na uplny zaver by som rad pouzil jednu mudrost: Nikdy Nieje Neskoro ! ;-)

s pokorou
vasa bandaska ThE Paid

No comments: