DAKUJEME Hippies Festival !!!

Hoj Priatelia,

moc ďekujem za včerejší úžasnou atmosféru a vaši podporu na Hippies festivale v Roxy. Poklona a vďaka patrí taky organizátorom festivalu a všem zučastneným kapelám. Bolo nam cťou byť účasťou tejto skvelej akcie a jej duše.


P E A C E   A N D   L O V E             forever

vaša banda ThE Paid


photo by Andy  <all photos TU!>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ThE PAID v klube ROXY (Praha) 23.2. 2012 na Festivale LASKY  a  SVOBODYThE Paid v Jukeboxe
hovoria vam nieco slova Laska a Sloboda? Je pravda, ze v dnesnej dobe to mozme asociovat aj ako Sex a Peniaze :-) Sex neznie zle, ale za kolko? Kazdopadne nas to netrapi, pretoze my sme ThE Paid a preto vsetkych, ktori su tiez ThE Paid , ale aj vsetkych ktori niesu ThE Paid chceme pozvat na zujimavu akciu s navratom odkazu 60.rokov, kde sa hudba vracia k svojej vlasntej podstate:
HIPPIES FESTIVAL v klube ROXY 23.2.2011 (stvrtok) od 17:00, v ramci ktoreho sa vdaka organizatorom predstavime aj my o 23:00. "Ja v koseli usitej na mieru idealne pre tento festival osobne toto nase vystupenie venujem mojej mamke". 
Okrem nas vystupi 6 dalsich kapiel , po celom klube Roxy budu rozmiestnene art instalace, okrem toho live art performance a dalsie prekvapenia. Cena 120 za celovecernu lasku a slobodu mi pride fer. Viac o festivale a programe na hippiesfestival.cz, alebo na strankach klubu Roxy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
hoj Kamosi,
sice sme nevyhrali, ale za postup do Play Off v sutazi kapiel Skutečná Liga 2011 získavame prezentaciu v sieti spoločnosti jukeboxy.net obsahující 24 jukeboxů hlavně na Moravě a tak si nas mozna nekde budete moct pustit aj vo vasej oblubenej hospe priamo z jukeboxu ;-)
vasi banditi ThE Paid

No comments: