ThE Paid - City I Live (new album 2011)

ThE Paid - City I Live (2011)

Photo by Botička  www.boticka.net

NEWS, (22 Sep 2011) - ThE Paid v Štúdiu - HOTOVO ! ! !
Tak a mame to! Vcera sme doladili posledne upravy a uzavreli editaciu vsetkych novych nahratych skladieb. My osobne sme s vysledkom celkom spokojni, i ked....samozrejme vzdy by to mohlo byt lepsie, ale podstatne je ist dopredu, o co sa my minimalne snazime a teraz je uz na vas, posudit a ohodnotit novonahrane veci, ved v podstate sme to nahravali pre vas ;-) V playliste na bandzone nas z noveho albumu City I Live bude reprezentovat titulna skladba, ktora nesie rovnaky nazov. Na strankach LAST FM , bude k nahliadnutiu komplet album avsak v 30sek ukazkach az do oficialneho vydania albumu. Je to koli prekvapeniu. Ako som uz spominal, okrem 9 novych skladieb sa na albume objavi aj bonusova cast so styrmi doteraz nevydanymi skladbami, ktore sme nahrali spolu so skladbami z albumu Together v roku 2009 este s ex-clenmi kapely ThE Paid, Petrom Sopkom a Monikou Infernalis. Čerešnickou na albume bude napr bonusova skladba Autumn Depression , ktora je uplne prvou skladbou, ktoru kapela ThE Paid vytvorila. 
Velka vdaka patri Honzovi Kuzelkovi z DeGe Studios, ktory to vsetko s nami nahraval a potom zmixoval. Bola to velmi dobra spolupraca na profesionalnej urovni, dokonca si Honza aj zahostoval v niektorych skladbach , ci uz ako back vokal napr v skladbe Enjoy ThE Problems , alebo hrou na Dzembe a vajicka v skladbe Evolution Baby.
Teraz je na rade design, produkcia obalu a samotna vyroba CD aby ste ho mohli prilozit do vasej zbierky ThE Paid albumov :) 
Dufame a Verime, ze Vas tymto nasim vytvorom nesklameme.
Vdaka za vasu podporu a priazen,
S pozdravom Sony a cela bandaska ThE Paid

NEWS, (06 Sep 2011)
Tvrda praca vstudiu pomali finisuje. Momentalne prebieha mastering a vyladovanie niektorych detailov ci samotneho zvuku, co potrva este par tyzdnov kym sa vsetky skladby vykristalizuju do finalnej podoby. Predbezne sme pre zvedavcov :) hodili do playlistu jednu vzorku z aktualneho nahravania, a jednu vzorku s bonusovej casti pripravovaneho CD, kde sa objavi aj niekolko bonusovych nevydanych skladieb z prveho studioveho nahravania z roku 2009. Tak zatial tolko priatelia, coskoro to uz bude ;-)
S pozdravom
Sony a cela banda ThE Paid
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoj Folks,
tak ako sme nedavno pred koncertom vo Vagone avizovali správu, ze sa na nejaku dobu stiahneme z povedomia z dovodu nahravania druheho albumu, tak sa to aj naozaj deje. Za kratko sa presuvame do studia, kde nas caka kopec tvrdej prace, zabavy ci nervov a verime, ze nase usilie nevide nazmar a vo finale vam porodime nas dlho ocakavany druhy album s nazvom City I Live . Coskoro vas budeme informovat o nasich zmiesanych pocitoch zo zivota v studiu.
Vdaka za vasu podporu
Vasa bandaska ThE Paid !
Unaveny Pejdaci z nahravania druheho albumu

No comments: